Het deel van bestellen en verzenden is (zoals bij de meeste webshops) gewoon goed geregeld. Echt onderscheidend worden webshops pas bij de service, als iets een keertje kapot mocht gaan.
KlantenserviceInmiddels al diverse artikelen bij Afuture besteld. Helaas ook twee keer (binnen de garantietermijn) de klantenservice nodig gehad omdat een product uiteindelijk niet goed bleek, of defect raakte.
Het eerste geval betrof een bewakingscamera waarvan het nachtzicht niet goed functioneerde. Deze is uiteindelijk omgeruild voor een splinternieuwe, zonder extra kosten voor mij.
Het tweede geval betrof een Bluetooth toetsenbord. Na anderhalf jaar werkten ineens twee toetsen niet meer. Het specifieke toetsenbord was niet meer leverbaar, maar we mochten een soortgelijk toetsenbord uitkiezen, wat netjes en zonder kosten werd opgestuurd.
Beide gevallen zijn dus zeer goed opgelost. Ook is het erg handig dat Afuture gewoon een fysieke winkel heeft waar je aan een deskundige medewerker gewoon face-to-face even het probleem kan uitleggen.
De vijf sterren voor de klantenservice zijn dus dik verdiend!