Blokker

Website is goed navigeerbaar, op enkele kleine cosmetische foutjes na.

Bestelling plaatsen en betalen ook allemaal prima. Ik kon ook gebruik maken van gratis verzending bij 24,95, dus dat is erg fijn.

Ik had zaterdag eind van de middag besteld, en in de mail stond dat de bestelling dinsdag kwam.
Tot mijn verbazing was de bestelling maandag al bij de buren afgeleverd, dus blijkbaar hadden ze hem toch nog zaterdag ingepakt. Erg vlot en netjes!

Bestelling was enkel product en kwam alsnog in een neutrale overdoos.

1 kanttekening waarom ik geen 5 sterren geef. In deze overdoos zat ook een "advertentie" envelop met o.a. aanbiedingen voor loterijen, cruises, enz. Ik weet niet hoeveel ze betaald krijgen om dit er bij te bundelen, maar ik had dan liever een paar euro betaald voor verzendkosten dan deze bende. Ik krijg altijd de kriebels van dit soort post, en dat doet voor mij enorm afbreuk aan de anders prima in orde levering.
Ik hoop ook dat het bij eenmalige aanbieding per bestelling blijft, en niet dat mijn adres op een of andere lijst komt te staan (eerlijk gezegd de voorwaarden niet op nagelezen).

Scorekaart voor Blokker