GameKeySync

Ik ben al tevreden klant by GameSync sinds ik ze jaren geleden ondekt heb. De prijzen zijn altijd scherp en ik kijk tegenwoordig niet eens meer ergens anders. Makkelijk zoeken op titel of platform en een duidelijke beschrijving van het geselecteerde product. Bestellen en betalen zijn simpel en je digitale code zit vrijwel direct in je inbox. Mocht je toch nog vragen of zelfs een probleem hebben, dan wordt je vriendelijk te woord gestaan en direct geholpen. De prijzen, service en voldoende ruime selectie, met name van de nieuwste titels, zorgen ervoor dat ik hier altijd terug kom!

Alle bestellingen van GameSync die zijn thuisbezorgd, heb ik in goede staat ontvangen. Keurig verpakt en vaak zelfs nog voor de verwachte leverdatum al binnen!

De zeldzame keer dat ik toch nog een vraag of probleem heb gehad, was de klantenservice van GameSync uitstekend. Er wordt naar je geluisterd en vervolgens krijg je meteen antwoord of een oplossing.

Scorekaart voor GameKeySync