Dragon Computers

Hallo, Ik kocht verleden week een op maat gemaakte PC bij Dragon Computers te Kerkrade. Ik ben zelf woonachtig nabij Leuven in België en neem graag de tijd en moeite om bij deze mensen mijn IT materiaal aan te kopen. Dit is mijn 2e PC aangekocht bij Dragon Computers en zeker en vast niet de laatste.
Volgens mij bieden ze ondersteuning doorheen de ganse lifecycle van het informatica gebruik. Advies vooraf, hulp bij het samenstellen, scherpe prijzen, snelle levering, goede verpakking, ondersteuning nadien en “eerste hulp bij ongevallen”.
Dit in tegenstelling tot Dell waar ik een 5-tal PC’s heb gekocht en waar je moest kopen wat zij dachten dat goed was voor je.
Ik heb net dezelfde configuratie doorgegeven aan een lokale PC-winkel en daar was het net 265€ duurder.
Ik ben misschien nog geen trouwe klant maar heb wel de intentie dit te worden!

D'er was wat vertraging opgelopen door een ongelukkige samenloop van omstandigheden, maar vanuit Dragon Computers werd er alles aan gedaan om de levering zo snel mogelijk afgeleverd te krijgen.

Zoals ik in de inleiding schreef, support doorheen de lifecycle van het PC gebruik.

Scorekaart voor Dragon Computers