4Launch

Er wordt niet duidelijk aangegeven op de website van voor 23.00u besteld morgen in huis. Ik vond wel info waarin stond dat als het product direct leverbaar en je besteld het product voor 23.00u dat ze hun best doen om het de volgende dag te leveren. Dus ik het heb het maar gegokt dat ik de cpu de volgende dag in huis had, want de prijs was erg leuk. Ik had om 19.36 besteld en om 19.55 kreeg ik al het bericht dat het was verzonden. Ik zat namelijk met in de knoei met een webshop die een verkeerd product had geleverd waar ik pas achter kwam toen de cpu in mijn pc zat en die niet het juiste product wilde sturen en ik kon alleen retouren. En om nu de oude cpu weer te installeren en daarna nog eens de nieuwe cpu die graag erin wilde hebben dat kost nog al veel werk en veel koelpasta. Nu kon ik dus de volgende dag de goede inzetten en de verkeerde cpu van de andere webshop gelijk gaan retouren. Ben erg tevreden. Alles was in orde, cpu werkt, mooie prijs.

Scorekaart voor 4Launch