Ik heb tot nu toe al twee keer iets gekocht van bol.com. De verpakking van de producten zijn ook OK, geen schade, makkelijk te openen. De prijzen zijn hoogstwaarschijnlijk de laagste die je kan vinden en bovendien waren er interessante acties, bv. gratis een Canon printer erbij bij aankoop van een laptop. Niet enkel de loyale klanten worden beloond, maar ook klanten die al een tijdje de website niet meer bezocht hebben krijgen een kortingsbon van 2,50 euro.
Kortom, bol.com is zeker een goeie online winkel met een snelle service en uitgebreid aanbod aan producten. Ik zal het in de toekomst zeker nog eens bezoeken.
Over de levering ben ik heel tevreden. Mijn smartphone kwam de dag na de bestelling al toe, maar bij mijn laptop duurde het een dag langer dan verwacht.
KlantenserviceDe communicatie verliep ook heel goed: ik heb gebruik gemaakt van de klantenservice door te bellen, maar hun kantoor bevindt zich in Nederland. Nochtans moest ik gelukkig geen extra telefoonkosten betalen.
Hoi Em,
Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! Bedankt voor je leuke beoordeling.
Groet,
Didi van bol.com