Klantenservice niet bereikbaar buiten werktijd, verzending staat als 24 uur aangegeven en dat lukt dus ook niet. De vervoerder is van tevoren niet duidelijk en bij UPC kan je niet de afhaalpunten in de buurt kiezen.
VerzendingGeen track en trace, geen idee welk bedrijf vervoert. Speciaal vrijdag besteld omdat ik op zaterdag thuis ben en er 24 uurs levering bij stond. Maandag briefje in de bus van UPC. Afhaalpunt alleen mogelijk in Apeldoorn, ook lekker om de hoek. Pakketje gaat dus retour omdat in Apeldoorn afhalen geen optie is en ik net als de meeste mensen de hele week werk.
KlantenserviceKlantenservice is maar tot 18:30 bereikbaar, niet meer van deze tijd.
Beste Rob,
Dank voor je review. Wij leveren onze producten de eerstvolgende werkdag, zoals ook bij de producten zelf staat aangegeven. Indien je op vrijdag besteld wordt er dus op maandag geleverd, nooit op zaterdag. De track en trace link is in een aparte email verzonden. De keuze voor een afhaalpunt is een goede tip, welke we met onze vervoerder zullen bespreken.
David Hombroek
Manager Inside Sales