Had nog niet eerder besteld bij de winkel. Na het bezoeken van de website verder geen onduidelijkheden en het bestellen werkte gewoon goed.
VerzendingProducten waren met gewone brievenbus post verzonden. Ben benieuwd wat er gebeurt indien je de bestelling niet ontvangen hebt.
KlantenserviceDoor een fout van mijn kant hadden we helaas verkeerde fans besteld. Hierover proberen te bellen maar ze zijn na 5 telefoontjes niet bereikbaar. Hierna een e-mail gestuurd waarop geen reactie kwam.
- 19-07-2016: Mail gestuurd voor RMA procedure
- 22-07-2016: Zelf via Whatsapp contact opgenomen om te vragen naar RMA procedure, moest ik maar even mailen. Zou zelfde dag reactie krijgen op e-mail. Hierna maar aangegeven dat ik ze 3 dagen eerder al gemaild had. Reactie kwam toen binnen enkele minuten. Formulier ingevuld en direct zending aangetekend verzonden.
- 24-08-2016: Mail gestuurd met vraag hoe het met de RMA staat, tot op heden geen reactie op gehad.
- Hardwarewebwinkel.nl: 12 t/m 26 augustus gesloten ivm vakantie.
- 31-08-2016: Automatische mail ontvangen dat RMA is ontvangen "Wij streven ernaar alle terugbetalingen zo spoedig mogelijk af te ronden. De wettelijke termijn waarbinnen de bedragen terug betaald moeten worden na annulering of wijziging bedraagt 14 dagen." Gezien de 14 dagen termijn ingaat vanaf het moment dat hun het product retour ontvangen zijn ze op dit moment zeker dik een maand te laat met de retour betaling!
12-09-2016: Na het lezen van deze review direct terugbetaling geregeld, mooi dat het opgelost is, maar jammer dat ze het niet gewoon standaard regelen.