Site overzichtelijk genoeg. Product makkelijk te vinden en bestellen. Er zijn verschillende betaalmethodes mogelijk waaronder Afterpay. (En dat is maar goed ook)
Producten bleken helemaal niet op voorraad (hoewel dit in eerste instantie wel op de site stond aangegeven). Uiteindelijk bleek het product in de gewenste kleur helemaal niet mee leverbaar. Daar werd ik pas over geïnformeerd toen ik na 2 dagen via Whatsapp vroeg hoe het met de bestelling zat. Een andere klei bleek wel leverbaar dus gevraagd om de bestelling te wijzigen. Geen reactie ontvangen en dus gevraagd of het wijzigen van de bestelling nog gelukt was. Weer geen reactie. Uiteindelijk aangegeven de bestelling te willen annuleren omdat ik geen reactie kreeg. Toen kreeg ik als reactie dat de bestelling reeds verzonden was. Nu 3 dagen later nog niks ontvangen.
Zie bovenstaande tekst. Ben nu een week verder en heb nog niks ontvangen. Lang leve Afterpay.
KlantenserviceReageren niet of laat op vragen, wordt niet op de hoogte gehouden van het proces, dus je weet niet wanneer en of je nu wel of niet iets toegestuurd krijgt.
Wat een waardeloze tent is dat zeg. Maar goed blijkbaar willen ze van hun klanten af.