Sneltoner.nl

Heb regelmatig een bestelling gedaan bij sneltoner, maar kreeg gisteren dit bericht van hun:

Wij zien dat u een wederverkoper bent van de producten die wij aanbieden.
In verband met de lage prijzen die Sneltoner biedt op originele producten zijn wij geen webshop meer die levert aan wederverkopers.
Wij leveren uitsluitend aan eindgebruikers.
Wij verzoeken u dan ook om vanaf heden een andere leverancier te zoeken voor uw cartridges en toners.

Ik heb altijd netjes van tevoren betaald, maar lees nu hier dat het hun gaat om de namaak inkt en cartridges die ze willen verkopen. Nou niet aan mij. Hele slechte ervaringen met de zogenaamde "huis merken". En ik heb al meer dan 18 jaar ervaring.

Zal er geen bestelling meer plaatsen. Iemand anders is wel blij met mijn bestellingen.

Er werd niet altijd binnen 24 uur geleverd, vond ik op zich niet zo'n groot probleem omdat het soms ook voorraad was. Maar als je pretendeert dat je binnen 24 levert, doe dat dan ook!

Op vragen over geen verkoop aan wederverkopers geven ze geen antwoord. Op dan maar de annulering van de order eerder vandaag om 10:52 werd ook niet op gereageerd. Om 16:10 sturen ze een mail met de melding dat ze vandaag gewoon alles op gaan sturen. Als het goed is ontvang ik het nu morgen. Dat is dus ook een 72 uurs levering.

Kortom klant is geen koning daar en wederverkopers hebben ze een hekel aan gekregen. Rare bedrijfsvoering. Als ik zo mijn klanten zou behandelen, dan was ik er zo klaar mee.

Scorekaart voor Sneltoner.nl