Nooit vooruitbetalen bij deze club, als je het pakketje niet geleverd krijgt en dus niet in ontvangst neemt houden ze toch volgens procedure je vooruitbetaalde geld vast tot ontvangst plaatsvind. Zelfs als ze hun eigen leveringsafspraakniet nakomen. Als je hierover belt met de standaard klantenservice doen ze niks voor je. Ook de vervoerder dynalogic werkt niet mee. Bol verwacht dat je hier zelf mee belt a 45 cent p/min
VerzendingIk had gekozen voor levering op werkadres. Dit vink je aan op de site. Vervolgens krijg ik op de dag zelf een levertijd bevestiging van 21:00 savonds. Volgens mij zit niemand dan meer op z'n werk. Als je bol.com hier vervolgens op wijst is er geen enkele flexibiliteit of mogelijkheid om toch iets voor je te regelen. Toevallig woon ik om de hoek van m'n werk maar dit was buiten de 500m. De vervoerder dynalogic weigerde om het adres aan te passen. Vervolgens bleek ook nog dat de chauffeur 1,5uur achterliep op schema en dat ze überhaupt niet de leveringsafspraak zouden nakomen, ondanks hun mooie track en trave systeem wat nog steeds tussen 19:00 en 21:00 aangaf.. Ik heb de bestelling geannuleerd al was dit in eerste instantie niet mogelijk zonder dat ontvangst had plaatsgevonden. Na annulering duurt het standaard nog 5-7 werkdagen voor het geld weer op je rekening staat, zelfs als er geen ontvangst heeft plaatsgevonden. Standaard gaan deze 5-7 werkdagen in op het moment dat ze het niet geleverde product zelf terug hebben ontvangen.
KlantenserviceWaardeloze en nutteloze dienst. Kunnen niks voor je regelen en totaal onbehulpzaam. Als je herhaaldelijk aangeeft iemand anders te willen spreken verbinden ze je niet door. Niet oplossingsgericht en de fout ligt altijd bij de consument. Ook als je ze wijst op een niet kloppende supplychain.
Heel vervelend, hoe jouw levering is gelopen.
Ik wil nog graag contact met je hierover. Helaas kan ik je gegevens niet vinden. Als je contact op prijsstelt, stuur dan een email naar klantenservice@bol.com met daarin een verwijzing naar dit bericht.
Jolanda van bol.com