HP Store

Laptop besteld zou 5-10 dagen duren. 1 dag later komt er plots een tweede (identieke) bestelling bij. Gebeld met HP ze reageren namelijk niet op email. Betaling met ideal was aangekomen maar niet goed gekoppeld aan de bestelling. Prima lossen ze het blijkbaar zo op, mevrouw zegt dat hij over 2 dagen binnen is terwijl er 5-10 dagen stuurt maarja ik dacht prima hoe sneller ho beter.
Natuurlijk kwam dat niet uit.
5e dag tweede bestelling die zij geplaatst hadden plots geannuleerd, paar uur later tweede bestelling ook geannuleerd. Bellen met hp half uur in de wacht gestaan. Ja meneer, er is iets misgegaan met van alles en nog wat, we kunnen hem voorlopig niet leveren maandag bel ik u opnieuw op en dan kom ik met een coulance regeling. Dat zal dan inmiddels als 2 dagen na die 10 dagen zijn. Maar eens zien wat ze als regeling zullen hebben.

Update: Uit eindelijk goed opgelost 50 euro extra korting gekregen voor het ongemakt. Geld zou na 2-3 dagen terug gestort worden omdat ik hem opnieuw moest kopen. Uiteindelijk 1 week geduurd. Hierom heb ik nog eens een cadeaubon gekregen.

Uit eindelijk toen die eenmaal verzonden was snel ontvangen. Ik kreeg als compensatie een 20 euro cadeaubon bovenop de korting die ik al ontvangen had. Na een sleeve gekocht te hebben met die 20 euro was die dit maal wel snel ontvangen en lijkt het er op dat ik ''pech'' had.

Antwoord niet op email.
Telefoon antwoorden ze wel je staat echter gemakkelijk een half uur in de wacht rij.
Na veel telefoontjes uit eindelijk tot de conclusie gekomen dat HP-store fout zat en dat hebben ze ook toegegeven. Na overleg met de meerdere van de mevrouw achter de telefoon een passende "vergoeding" gekregen.

Scorekaart voor HP Store