PlatteTVdiscounter

Ik heb op hun website 55" Philips TV besteld. Mij keuze viel hierop omdat hij de status 'direct leverbaar' heeft, en dus de volgende dat geleverd kan worden. Na een dag heb ik nog steeds geen verzend bevestiging gehad. Dan maar even bellen. Ik krijg de melding dat hij binnen twee dagen bij hun staat en dat ze hem daarna direct verzenden. Dat is niet de afspraak, maar goed, kan altijd wat tussen komen. 3 dagen later, nog geen bericht, dan maar even bellen. De 'morgen komt hij smoes'. Order geannuleerd. omdat dit bedrijf zicht niet aan zjin afspraken houd. Ik zal hier nooit meer iets bestellen.

Klantenservice is vriendelijk maar nutteloos. Ik vraag ze waarom mijn tv niet geleverd is. Krijg te horen dat het aan toeleverancier ligt.. Ja dat kan, maar wat ga je er dan aan doen. Als je hier direct naar vraagt geven ze beleefd antwoord met excuses. "Morgen word je tv verzonden mits het allemaal goed gaat", krijg ik te horen. Dat is de 2e keer dat de levering niet op tijd is en dus niet meer acceptabel. Ik stel voor: even bellen naar je leverancier en mij vertellen wat er aan de hand is? Nee, konden ze niet. Ik vraag: "Wat stel je dan voor?" Ik krijg geen antwoord. Ik heb beleefd bedankt voor het gesprek en heb de order geannuleerd.
Het is al slecht dat het bedrijf zijn afspraken niet nakomt maar het totale gebrek aan oplossingsgericht denken maakt deze klantenservice slecht. Waardeloos zou zijn als ze dan ook nog onbeleefd zijn. Dat is niet het geval, maar goed je kan er echt niks mee.

Scorekaart voor PlatteTVdiscounter