4Launch

Beste 4Launch.
Ik vond het heel jammer dat jullie een prijs geadverteerd hebben over een product (screenshots van Google zijn bewaard en zelf door jullie gecontroleerd) en dat pas na 21uur nadat mijn betaling was gedaan en goed bevestigd per e-mail door jullie zelf, jullie aangeven dat de prijs niet klopt en dat de enige alternatieven zijn. Opties:
1. Een andere product (die andere specificaties heeft) krijgen of
2. annuleren en geld terug.
Na verdere contact helaas geen andere alternatieven.
Ik ben hier niet blij mee. Met name omdat de bestelde product wel goed leverbaar is maar met een te hogere prijs en omdat ik zelf contact moest opzoeken om de status van mijn bestelling te controleren.
Ordernummer. 1597034A3

Mijn review is gebaseerd n.a.v. contact met de klantenservice.
@{-persoonsgegevens verwijderd-} Bedankt voor je support

Update 03-Sep-2016
N.a.v. reactie klantenservice zowel telefonisch als hier via Tweakers.net.

Allereerst dank voor het snel terugboeken. Gisteren was al het geld op mijn rekening.

Ik ben niet mee eens met de alternatief met een "voordeligere prijs". Dat is zeker niet zo, meerdere winkels. o.a. bol.com hebben de zwarte versie ver onder de 149,- Dat is simpelweg een andere product verkopen zonder enige voordeel.

In alle gevallen, bedankt voor het terugbellen met de alternatief. Ik heb de Smartwatch inmiddels besteld bij andere winkel.

Geachte klant,

Naar aanleiding van uw review hebben wij uw case nogmaals bekeken. Zover wij in deze kunnen nagaan was het product ten tijde van bestellen niet direct leverbaar bij onze leveranciers. Uiteindelijk is gebleken dat de leverancier de smartwatch niet meer kon leveren en hebben om deze reden aangegeven dat wij deze via een alternatief kanaal kunnen verkrijgen echter tegen een hogere prijs. Wij betreuren uiteraard dat het niet mogelijk was voor het leveren middels de eerdere leverancier maar vragen ook uw begrip in deze. Hierbij hebben wij u later ook nog de zwarte versie aangeboden met een voordeligere prijs.

4Launch – Customer Support

Scorekaart voor 4Launch