CAPS

Deze webwinkel stuurt aan op duurdere koop. Wil je iets kopen dan is het ineens niet leverbaar en bieden ze je een andere optie aan voor een bijbetaal optie.

Dit is totaal onacceptabel en zelfs verboden volgens de wet. Hun keurmerk slaat nergens op omdat hun klantenservice slordig reageert of zelfs onwaarheden zegt.

Ik heb niets ontvangen, en ik krijg bij hun klantenservice geen mogelijkheid om in oplossingen te denken.

Ze liegen in hun mail, zeggen vervolgens dat ze er niets aan kunnen doen omdat iedereen die mail opent terwijl er telkens maar 1 naam onder staat. Ze komen hun beloftes niet na, je moet onnodig lang wachten omdat ze per dag reageren. Telefonisch nu zeker 7 keer de lijn verbroken terwijl dit 90 cent per gesprek kost, schandalig om geld te vragen om je klachten op te lossen.

Ze willen per mail je alleen maar duurdere vervangingsopties laten betalen. Dwaling heet dat en is verboden. Ze nemen hun klanten niet serieus als deze terecht klachten hebben.

Iets viel mij toch op, dit is een bedrijf van een heerschap welke eerder een ander bedrijf had onder de naam iComputers, welke een aantal jaar geleden failliet is verklaard. Alles wat ze leveren is via de leveranciers portal en ik vermoed dat ze een minimale voorraad hebben. Hun leverancier is niet adequaat in het uitleveren van bestellingen en ze verschuilen zich vaak achter hun leverancier. Al met al een goede formule voor constante faalacties als het gaat om klantenservice, levering en de rest die ze doen.

Niet doen, blijf bij hun weg het is een onbetrouwbaar stelletje prutsers.

Scorekaart voor CAPS

Qshops