bestellen gaat makkelijk,betalen gaat makkelijk,alles wordt netjes per mail bevestigd. mijn problemen zitten meer na het aankoopproces.
Verzendingop vakantie voor zelfde dag levering gekozen voor 1,99. krijg steeds updates dat product onderweg is maar levertijd wordt steeds uitgesteld. wordt tot in de avond gezegd dat het pakje nog geleverd wordt bij het door mij gekozen afhaalpunt,de AH in Eindhoven.Bij die AH werd dat al in twijfel getrokken want die hadden nog nooit een levering in de avond binnen gehad.Eind van het liedje:Geen dezelfde dag levering waar ik voor betaald heb. Aangezien ik de volgende dag verder ging met mijn fietsvakantie heb ik het pakje niet meer kunnen ontvangen.
Klantenserviceklantenservice bellen levert geen oplossing,alleen maar excuses. ik heb een dienst gekocht voor 1,99 dus ik wilde in ieder geval vast die 1,99 terug.deden ze niet met als reden dat ze niet een klein bedrag konden overmaken!!!kreeg een cadeaubon van 1,99 die ik dus alleen bij een volgende bestelling kan gebruiken.zeiden tegen mij dat ik maar even met postnl moest bellen waar mijn pakje was.Het pakje was niet eens verzonden met postnl ontdekte ik maar met partsexpress. die gebeld maar die wilden geen info geven aan een particulier.Op concrete vragen in de mail krijg je geen antwoord als het ze niet uitkomt. het enige wat nog kon was twee weken wachten dan werd het pakketje teruggestuurd en kreeg ik mijn geld terug.Na veel bellen en mailen dat ik het pakje niet meer op kon halen in Eindhoven hebben ze gezegd dat het pakje terug gehaald is en kreeg ik mijn geld terug.Kreeg daarna nog twee herinneringen dat ik mijn pakje nog moest ophalen! eind van het liedje:ik geen artikel wat ik heel graag wilde hebben,het teruggehaalde door mij bestelde artikel kwam niet meer terug op de website.Heel veel ergenis,geen klantvriendelijke houding en oplossing . Ook is het zeer vervelend steeds een andere medewerker te spreken die weer een eigen verhaal verteld en dingen wat een ander gezegd heeft ontkent. Dus niet bellen met klantenservice maar mailen dan heb je in ieder geval op papier staan wat ze zeggen en vooral niet zeggen!
Beste PeeWee63,
Ik kan me voorstellen dat je teleurgesteld bent over de afhandeling van je klacht. Ik wil het graag nog een keer voor je bekijken en zien of ik nog wat voor je kan doen. Zou je een mailtje willen sturen naar klantenservice@bol.com met daarin een verwijzing naar deze recensie op Tweakers en mijn naam? Dan zorgen mijn collega's ervoor dat je bericht naar mij wordt doorgestuurd. Ik kom er dan zo snel mogelijk bij je op terug.
Groet, Jade van bol.com