Update 16-09-2016:
Eindelijk dan gisteren na herhaald aandringen eindelijk mijn geld €760 terug gekregen. Nooit maar dan ook nooit meer deze webshop!
UPDATE 09-09-2016:
Nog steeds geen geld terug ontvangen van deze webshop. Ik geef ze nog 5 dagen voordat ik een klacht ga indienen bij het keurmerk waar ze aangesloten zijn en contact ga opnemen met mijn rechtsbijstand. Blijf ver weg van deze winkel, heel ver weg.
11-08-2016 grafische kaart besteld:
Grafische kaart besteld twv 760 euro, levertijd was tussen de 4 en 10 dagen.
Helaas kan SIComputers niks leveren, ze nemen graag je geld aan maar je krijgt niet thuis als het om leveren gaat. Levertijden op de website kloppen voor geen meter. Had ik maar eerder het Nvidia levertijden topic gelezen dan had ik deze onbetrouwbare webshop vermeden.
Klantenservice komt ongeïnteresseerd over, gelukkig wel snel bevestiging dat ik mijn geld terug krijg. Nog maar afwachten of dit ook daadwerkelijk gebeurd.
UPDATE 9-9-2016:
Update 16-9-2016: