Dit bedrijf heeft lage prijzen en leek te bevallen, tot ik een defect ontdekte.
Dan komt de lange weg om te ontdekken waar de fout zit.
Want tsja het is complexe techniek dus als iets langzamer werkt als de fabriek opgeeft is het niet makkelijk de veroorzaker te vinden.
Dus als u geluk heeft en er niets misgaat dan bent u spekkoper bij deze figuren.
Anders bent u een mogelijk een hele hoop extra geld kwijt, want mijn cpu kost nu 475 euro in plaats van 349.
Het zal duidelijk zijn ik koop nooit meer iets bij dit zogenaamde bedrijf.
Overigens reken ik daar ook de 0900 nummer kosten bij want jawel elk gesprek word je lekker op kosten gejaagd. Dit mede door de leuke meldingen wij zijn momenteel niet aanwezig als je blijft wachten mag je informatie opgeven en dan kan je wachten tot je ons weegt de heren bellen uiteraard nooit terug.
De levering duurde bleek ook al een drama vandaag besteld morgen in huis kan je gewoon vergeten, duurde minstens een week voor ik bericht kreeg.
Dan spreek ik nog niet eens over de duur van een rma onderzoek, dat duurt bij deze figuren ruim 2 weken.
Deze heren hebben mij daarna behoorlijk op kosten gejaagd, want volgens deze figuren was er niets aan de hand, Ik ontdekte dat mijn cpu niet conform de fabrieks standaard draaide. Na een lang proces van fout zoeken bleek de cpu een fout te hebben welke volgens de heren niet bestond. Dus tjsa men laat je betalen voor onderzoeks kosten die ze uiteraard niet hebben uitgevoerd, anders dan het ding op een moederbord plakken en even opstarten. Andere beweringen zijn uiteraard leugens.
Daarna zelf contact opgenomen met Intel deze onderkennen het probleem en kreeg meteen een nieuwe, en ja dat kan dan wel in 2 dagen tijd.
Dus ik nogmaals contact opgenomen met deze puinhoop welke glashard blijft beweren dat er niets aan mankeerde.