Rommelige web site, namen in duits en een vervelende zoekfunctie.
Levertijden website onbetrouwbaar, duurde goede week langer dan verwacht voor onderdelen die in europa gemaakt worden.
Maar daar houd het niet op, eigenlijk iedere afdeling van dit bedrijf laat steken vallen.
Maar aan de andere kant wel nette snelle mail reacties en mooie oplossingen beloven. zie klantenservice over of de belofte ook waar werden.
Geen controlle op het door sturen van hardware, ik kreeg dus een kapot onderdeel wat duidelijk een RMA was geweest. foto gemaakt en kreeg wel snel antwoord voor retour.
Tweede zending op gehaald, maar let op de openingstijden want deze zijn niet standaard en erg beperkt
Was niet eens om kosten te maken voor retour, dus langs gebracht kreeg netjes een credit binnen 14 dagen zou terug gestord worden.
Wilde ze toch nog een kans geven volgende dag opnieuw besteld.
Credit kwam pas na 20 dagen omdat ik opnieuw een mail stuurde er over
Moet het ze mee geven credit stond de volgende dag op mijn rekening.
Maar daar houd het niet op ze hebben te veel over gemaakt ca 27.55 hier kwamen ze een dag later achter en kreeg een verzoek om terug betaling.
Verrekenen hoort in een modern boekhoud pakket vlekkeloos en automatisch te gaan. Koop zo'n pakket ! Exact is een goede waar je weinig fouten mee kan maken.
Zijn aardige jongens, maar echt ze hebben hun shit nog niet helemaal bij elkaar.
Hopelijk doen ze wat met mijn gemaild tips want ik denk dat ze het wel kunnen.