Normaal heb ik wel goede ervaringen met Afuture, deze keer ging het echter een beetje fout. Het verzenden duurde langer dan beloofd (hun eigen fout, niet dat van de post), maar het product kwam uiteindelijk wel goed aan.
VerzendingDe behuizing was goed verpakt, in de originele doos. Hier heeft Afuture verder dus niks aan gedaan.
De behuizing heb ik vrijdag om 22:25 besteld. Er was aangegeven dat als je voor 22:30 besteld had, hij de volgende dag in huis is. Dit was helaas niet het geval en hij kwam daardoor 2 dagen te laat binnen. Dat laat weten dat de 22:30 meer een indicatie is en geen exact tijdstip.
Ik heb een mail verstuurd met de vraag waarom de behuizing nog niet verstuurd was. Ik kreeg snel antwoord met: "Het is ons momenteel niet geheel duidelijk waarom dit pakket niet verzonden is. Vermoedelijk (gezien de tijd van de bestelling) is het onze afdeling logistiek niet gelukt om dit pakket voor 22:30 met de vervoerder mee te krijgen. Het pakket zal vandaag worden verzonden, zodat deze morgen geleverd zal worden.". Een prima en vriendelijk bericht waar ik tevreden mee ben.