Afuture

Makkelijke webshop. Eenvoudige manier van betalen en duidelijk wanneer product word bezorgd. Facturen worden goed en snel via de mail aangeleverd en zijn overzichtelijk

Snelle bezorging en pakket kwam in prima staat aan

Na het product ontvangen te hebben en een paar weken gebruikt te hebben kwam er voor mij een optie twee videokaarten aan te sluiten in sli modus. Toen kwamen de problemen.

Het moederbord startte na het installeren van de tweede videokaart gewoon op, alleen werd de tweede videokaart niet herkend in apparaatbeheer.
Toch maar gewoon de drivers voor de videokaart geïnstalleerd en toen ik daar mee bezig was rook ik een brandlucht Ik heb de computer toen direct uitgezet en kwam erachter dat er een zwarte vlek op het moederbord was ontstaan en dat de pci-e connector van de gpu verbrand was.

Ik heb nog gekeken of de videokaart goed was aangesloten op het moederbord dat was het geval. Toen maar gelijk contact opgenomen met de klantenservice voor een rma aanvraag.
deze vroegen mij na het doorgeven van een aantal gegevens een paar foto's op te sturen van het defecte moederbord en de gpu.
Dit heb ik toen gedaan en toen kreeg ik mailtje dat er nog extra informatie nodig was met betrekking tot eventuele schade door water koeling.
Gelijk maar gereageerd dat dit niet het geval was omdat er een kwaliteit water blok gebruikt is, en de fittingen in de gpu, radiator en processor koeler van dure kwaliteit waren en zijn aangesloten door iemand met ruim 10 jaar ervaring op het gebied van water koeling en de loep vier keer is gecontroleerd op lekken voordat deze is aangesloten in de behuizing en op het moederbord. Ik kan foto's sturen hoe de loop eruitziet en een video dat er geen lekker zijn.

Toen kreeg ik een mailtje terug dat ik het moederbord mocht opsturen voor RMA. Dit heb ik toen gedaan in originele doos met alle originele onderdelen met een extra verpakking om de originele doos.

Toen heb ik niks meer van aFuture gehoord en heb ik na een aantal weken zelf contact opgenomen via de mail. Je op kreeg ik de reactie dat het bord zodanig beschadigd zou zijn en niet meer onder de garantie kan vallen. Naar mijn mening is deze schade niet door toe doen van mij ontstaan en dien ik een goed werkend product te ontvangen waarbij ik ook 2 videokaarten in sli modus moet kunnen aansluiten. Ook kwamen er toen allemaal andere kleine dingetjes bij zoals krassen en te vast gedraaide schroeven bij die niet van invloed waren op deze schade en de werking van het moederbord omdat deze een paar weken daarvoor gewoon gefunctioneert heeft.

Ik heb bijvoorbeeld bij 4launch een 1000 watt gpu besteld. Deze werd ook gewoon prima op tijd geleverd maar maakte een zoemend geluid. Hierover contact opgenomen en snel en vriendelijk gehopen. Mocht de voeding terugsturen en kreeg al snel een nieuw exemplaar geleverd. Gewoon zoals het hoort. Vriendelijke en goedhelpende klantenservice.

Scorekaart voor Afuture