Buybestshop

Na elf jaar naar een plasma Tv te hebben gekeken werd het eens tijd om een andere TV aan te schaffen. Qua kleur opbouw was er nog steeds niets op de plasma aan te merken
Maar ja, in die tussentijd is er heel wat veranderd en we zochten iets dat heel dichtbij de vorige kwam qua kijkgenot.

Na heel veel informatie ingewonnen te hebben kwamen we tot de slotsom om een de Samsung UE65KS8000 4K te kopen. Maar bij wie dan. Veel aanbieders schelen niet zo veel voor wat betreft de aanschafprijs. Behalve die bij Buybestshop in Zwolle. De site van deze webwinkel is open en transparant. Leest men de voorgaande reviews dan is men zeer te spreken over de voortgang van de bestelling en de correctheid van afhandelingen, en dat geeft vertrouwen.

Inderdaad de bestelling staat niet binnen 24 uur bij de voordeur maar dat hadden wij er wel voor over als je meer dan 1.100,00 euro minder hoeft te betalen dan bij een ander. Ja u leest het goed € 1.100,00 en alles tegen dezelfde condities als elders.
Na zeven dagen kwam er een mail dat de TV over drie werkdagen gebracht zal worden. Op de dag zelf, indien men dit wenst, kan een half uur voor afgifte gebeld worden. Al deze afspraken zijn keurig nagekomen.

Als service van Buybestshop wordt ter plekke de TV uitgepakt en op onrechtmatigheden gecontroleerd. En zowaar op het scherm zaten een paar vlekken die niet goed te verwijderen waren. Wat er ook aan gedaan werd men bleef ze zien. Vanuit Buybestshop werd zelf geopperd om het toestel weer mee terug te nemen en een nieuwe bij Samsung te bestellen. Een dergelijke service geeft enkel maar een positief gevoel en werd ook niet afgeslagen. Zeven werkdagen later werd de nieuwe TV gebracht en gecontroleerd. Dit toestel werd in orde bevonden.

Wij hebben er heel goed aan gedaan om bij deze webwinkel onze bestelling te plaatsen.
Chapeau Buybestshop!! Zo hoort service te zijn maar dit is nog maar met een lampje te zoeken.

Normaliter geeft men bij uitmuntendheid een 10, maar wij een 11.
Een webshop die wij van harte aanbevelen.

Ga zo door.

Scorekaart voor Buybestshop