Whinkel

Toch altijd ietwat huiverig wanneer ik niet bij 'de grote jongens' bestel maar afgegaan op de positieve reviews hier op Tweakers. Dat heeft zich dubbel en dwars uitbetaald! Snel en duidelijk in zowel bestelproces als communicatie en -zoals beschreven onder Klantenservice- zeer vriendelijke en persoonsgerichte klantenservice.

De zending werd -zoals beschreven onder Klantenservice- uiteindelijk met slechts een dag vertraging alsnog geleverd, via PostNL. Het geheel was als een cadeau verpakt incluis beschermende folie!

De dag na mij bestelling kreeg ik een telefoontje dat mijn router (Netgear R7000) net was uitverkocht. Ik kreeg direct het aanbod tot een kosteloze upgrade naar een soortgelijk model dat wel direct leverbaar was of kon wachten tot mijn oorspronkelijke model -een kleine week later- weer binnen was.

Na wikken en wegen er toch voor gekozen te wachten. Ik liet me vriendelijk ontvallen dat de installatie dan maar moest wachten tot na de geboorte van onze dochter. Kort daarna ontving ik een mail dat er bij de leverancier alvast eentje was opgevraagd die mij de volgende dag zou worden verstuurd! Bij aankomst zat er zelfs een cadeautje bij voor de kleine meid en een handgeschreven kaartje met de beste wensen!

Scorekaart voor Whinkel