HelloTV

PAS OP met deze leverancier! De klachten in deze reviews hebben een rode draad (kom ik nu achter )

Ik heb een bestelling van een TV geplaatst, en in plaats van een tv de volgende dag, kreeg ik een email met de mededeling dat ze het toestel wel konden leveren, maar dat ze een betere aanbieding hebben, of ik dat niet wil.. helaas zie ik deze mail pas tegen de avond en wacht men dus op reactie alvorens het proces verder gaat!

Na gemaild te hebben dat ik de originele bestelling wil ontvangen, krijg ik reactie dat het toestel helaas niet meer leverbaar is, en wordt er weer een alternatief aangeboden. Ik geef aandat ik open sta voor een alternatief, mist het aan mijn specificaties voldoet, welke ik in de mail vermeld. Komt de reactie of ik dan echt geen interesse heb in het door hen voorgestelde toestel, want dat is "het beste toestel op de markt in dat formaat". Mijn reactie was kort: voldoet het toestel aan mijn specificaties dan? Antwoord was: nee helaas niet. Conclusie: je leest mijn reactie dus niet.

Aangegeven dat ik dan het geld retour wil en dat ik een review achter zal laten waar diezelfde Tim van platte TV dan weer op mag reageren.

Heb wel keurig mijn geld terug gekregen

Nooit verzonden, bestelling blijkt niet leverbaar ( zie vele soortgelijke reacties van anderen)

Tim komt op mij over als iemand die bezig is met alternatieven voor te stellen, maar niet leest (of begrijpt) wat de klant hem zegt.
Ben wel benieuwd of het dezelfde Tim is die op de reviews bij Tweakers reageert.

Mijn advies aan platte TV: luister naar de terugkerende klachten en pas je proces aan om dit te voorkomen... excuses blijven aanbieden voor een terugkerend probleem is niet de oplossing.

Beste Ray.

Bedankt voor het delen van uw ervaringen tijdens uw bestelling bij PlatteTV.nl

Inderdaad, zoals aangegeven in ons mailcontact is er wat fout gegaan bij het toestel dat u besteld heeft, door een nog onbekende fout is dit verouderde artikel op voorraad komen te staan wat natuurlijk erg onhandig is.

Om deze fout te corrigeren hebben wij u een toestel dat 2 jaar nieuwer en vele malen beter is aangeboden voor dezelfde prijs, jammer genoeg was dat ondanks de mooie vooruitgang niet naar uw wensen. Uw wensen heb ik overigens goed doorgelezen, echter sluiten die niet meer aan bij de huidige modellen, vandaar dat wij u een ander advies hebben gegeven.

Wij hopen dat u het bestelde toestel toch nog elders zou vinden en mocht u toch terug willen komen op ons aanbod dan bent u altijd welkom.

Tim
Servicemanager PlatteTV.nl