Donderdag 11 augustus een Netgear R7000 bij whinkel online gekocht, omdat ze volgende dag levering hadden en het goedkoopst waren. Nooit eerder gekocht bij deze shop.
Vrijdagochtend de shop gebeld omdat ik in het systeem nog de status 'aan het verwerken' zag ipv 'verzonden'. Ik zou snel worden teruggebeld. Dat was ook het geval. De persoon aan de telefoon gaf aan mij diezelfde ochtend al te willen bellen met een voorstel aangezien het product dat ik wilde bestellen niet op voorraad was. Voorraad werd pas bijgewerkt als het product het magazijn zou verlaten, vandaar dat ik online nog 'voorradig' zag.
Kreeg de vraag of ik wilde wachten tot de maandag erna, maar men dacht dat ik 'in het weekend graag aan de slag wilde' en dat was inderdaad zo. Kreeg het voorstel een ander duurder product voor dezelfde prijs te nemen, dat wel op zaterdag geleverd kon worden.
Heb een e-mail ontvangen met de link naar het andere artikel inclusief youtube link met productinformatie en een link naar hardware.info waar het artikel werd vergeleken met mijn gewenste artikel en waar uit de bus kwam dat het beter scoorde.
Super service dus, ook al was het nieuwe product iets goedkoper bij een andere shop. Service boven prijs!
Zie https://tweakers.net/ext/f/r6VjHmeEFTDLx1TedeXaTRRX/full.jpg, inclusief kaartje en ketting for the daughter. Zij ook blij
Het nieuwe artikel werd zoals aangegeven op tijd geleverd op zaterdagochtend.
KlantenserviceZie toelichting.