Er is erg veel keus en een groot voordeel is dat er vaak en veel gebruikers recensies staan bij de producten. De prijzen zijn vaak erg competief vergeleken met Nederland.
Een nadeel is dat er altijd een creditcard nodig is om te kunnen bestellen en niet alle producten naar Nederland geleverd kunnen worden.
Wat erg goed is aan het bestellen bij Amazon is dat er meestal geen verzendkosten betaald hoeven te worden. Daar staat tegenover dat het meestal wel een dag of drie a vier duurt voordat het pakket binnen is.
KlantenserviceHet retour sturen van goederen en het afhandelen van garantie gaat probleemloos.
Zo heb ik eens een router na 20 maanden onder garantie terug gestuurd, binnen luttele minuten beschikte ik over een retourlabel om uit te printen en op de doos te plakken en kreeg ik de melding dat ik het geld teruggestort zou worden.
Bij deze webwinkel doe ik probleemloos een tiental bestellingen per jaar daarbij komt het wel eens voor dat een product niet bevalt en retour gaat, ook dat gaat probleemloos.