## Onduidelijk dat het om refurbished computers gaat
Er staat heel klein op de product pagina zelf een linkje naar HP Renew maar verder staat er nergens dat het om refurbished computers gaat.
## De winkel houdt zich niet aan de wettelijke rechten van de consument
De computer van mijn zoon is in anderhalf jaar twee keer stuk gegaan. De eerste keer netjes gerepareerd door HP. De tweede keer zou ik volgens elektrocorner zelf moeten betalen terwijl ik volgens consuwijzer gewoon recht heb op een deugdelijk product. Echter is elektrocorner niet bereid om zich aan al deze wettelijke regels te houden en komt niet met een oplossing voor het probleem.
## Geschillencommissie
Uiteindelijk heb ik de geschillencommissie moeten inschakelen. Nadat ik dit gedaan heb wil electrocorner wel kosteloos de laptop repareren.
Verzending was prima, werd op tijd geleverd allemaal.
Er is mij echter vertelt dat op de doos duidelijk stond aangegeven dat het om een refurbished computer ging, mij is het niet opgevallen. Kan ook komen omdat het een cadeau was voor mijn zoon die het allemaal snel heeft open gemaakt.
Nu ik echter een geschil heb electrocorner werd genoemd dat het duidelijk op de doos en computer stond maar dat heb ik dus gemist.
Via de consuwijzer kwam ik erachter dat ik gewoon bepaalde rechten heb als mijn product binnen een bepaalde tijd stuk gaat. Al deze rechten netjes gemaild naar electrocorner. Helaas heeft dit geen goede oplossing opgeleverd voor het probleem. Winkels zoals coolblue doen vaak niet moeilijk over problemen en zeker niet als je er ook nog wettelijk gezien recht op heb. Je kan de producten zonder problemen terug sturen en het wordt allemaal netjes geregeld.
Bij electrocorner is het tegenovergestelde het geval. Kost onwijs veel moeite om je recht als consument te halen. Dit is geen service maar vooral veel gedoe.
Als je geen gedoe wilt als je product stuk gaat dan zou ik niet bij electrocorner iets bestellen. Maar dat zijn mijn twee centen.