Ik vind het een goede site/webwinkel.
Zijn zo geregeld de voordeligste en hebben ook geregeld hele leuke acties die zeker de moeite waard zijn om ook eens af en toe naar te kijken!
Dit alles was voor mij doorslag gevend om hier te bestellen.
De producten worden goed verpakt mee gegeven van uit deze webwinkel en meestal met DPD vervolgens verstuurt en deze geeft je op de dag van bezorging vroeg ook nog eens een richt tijd wanneer ze ongeveer bij jouw thuis bezorgen.
Houd er wel over het algemeen altijd rekening mee tijdens het bestellen dat het gene wat je bestelt als dat niet voorradig is altijd wat langer duurt dan verwacht was en dat er van uit de leverancier best wel eens wat fout kan gaan ,wat dan niet de schuld is van de webwinkel zelf ,zo als ik ervaren had bij mijn bestelling.
Deze was van uit de leverancier beschadigd(beschadigt product) bij mij terecht gekomen.ik heb toen op het moment van ontvangst meteen SI Computers klantenservice gebeld voor te vragen wat te doen ; of ik de product verpakking open zal maken om verder te controleren of niet en dan meteen weer terug te sturen.SI Computers heeft toen uit eindelijk hun uiterste best gedaan om weer bij de leverancier voor mij splinter nieuwe producten te verkrijgen.
Dit was Echt keurig geregeld door SI Computers!
En weet dan wel dat dit bij elke zeer goede webwinkel wel eens kan gebeuren!(naar mijn ervaring) In dat geval vind ik het dan ook niet zo heel erg om wat langer te moeten wachten(want ik krijg dan tenslotte toch een goed en vooral voordelig product!) ,maar het aller belangrijkste is dan in dit geval(naar mijn ervaring ook met andere goede webwinkels) dat als de af handeling maar dan goed naar afgesproken wens verloopt.
Ik heb goede service gerichte inzet van SI Computers ervaren en mails werden vlot beantwoord ook de info aangaande de bestelling zo gouw het verpakt was en toen het werd afgegeven voor verzending aan DPD is mij per mail bevestigt.
Want verder word dan meestal de verloop info van de verzending door DPD verder bevestigt.