CAPS

Veel onderdelen te krijgen, waaronder veel dingen die je niet (meer) kan krijgen bij andere shops. Echter heel veel is niet in eigen voorraad, maar bij leverancier. Dit geeft ze een breed assortiment, maar kost wel langer qua levertijd.

Er wordt geclaimd dat je op de hoogte wordt gehouden via mail, dit is deels zo. Ik kreeg keurig de mails van bestelling, betaling en levering. Echter niks qua vertraging, of iets over het voorraad verschil probleem(pje). Zie volgend punt.

De producten bij levering waren prima verpakt. Niet dat het breekbaar spul was, maar dat is goed om te weten bij evt. bestellingen van fragiel spul.

Ik had iets van 6 items besteld, waarvan 4 bij hun op voorraad waren. De andere 2 bij leverancier. Dit zou volgens de website betekenen dat de levertijd 2 a 3 werkdagen was voor die 2 items. Dit bleek niet zo te zijn. Natuurlijk dient die aanduiding als indicatie, maar 13 dagen is nog al wat. In deze tijd, als er voorraad is kan je het overal, zelfs als het van een leverancier moet komen, echt wel binnen die 2-3 dagen hebben.

Verder verscheen er een week na bestelling een extra order in mijn account. met een item welke ik al besteld had, en op voorraad was. Kosten waren 0 euro, het was volgens een kleine bijvoeging "voorraad verschil". Waarschijnlijk was dit item toch niet op voorraad.

Verzend opties zijn er ook genoeg, DPD, PostNL inclusief alle variaties daar op, zoals pakjesgemak, burenlevering en pick-up points. De kosten zijn vast, per bestelling ongeacht de omvang. Vanaf 750 euro is het gratis.

Nu ik wat andere beoordelingen teruglees, zie ik de levertijd wel vaker terug komen, dus ik hoop dat ze er iets mee kunnen.

Ik vindt het moeilijk om "slecht" te selecteren, maar ik blijf bij de mening dat een leverings aanduiding gewoon moet kloppen. En als er iets is dat je er ook wat van hoort.

Een goed punt is wel de support. Ik heb vanwege de vertraging wel contact gezocht via hun contactformulier, welke altijd binnen het uur werd beantwoord.

Scorekaart voor CAPS

Qshops