CAPS

GTX 1070 besteld die op 3-12 dagen levertijd stond.
Volgende dag stond hij op 2-3 dagen levertijd. Dus ik denk, dat zit wel goed. Niets is minder waar, na twee weken een mailtje met het bericht dat de kaart toch niet leverbaar is. Kreeg een drietal alternatieven, maar dit waren geen echte alternatieven, want de enige voorgestelde kaart die in de buurt kwam van de door mij bestelde custom-kaart was 100 euro duurder en daar konden ze me geen korting op geven.

Dus maar geannuleerd. In de mail met bevestiging geven ze aan dat het tot 14 dagen kan duren voor het geld is teruggestort. We zijn inmiddels deze termijn gepasseerd en nog steeds geen geld terug ontvangen. Het gaat hier om meer dan €450. Ik heb dit nog nooit meegemaakt bij een webwinkel. Laat staan een die 4 sterren krijgt op Tweakers.
Voor de GTX 10XX serie lijkt deze winkel veelal goedkoop aan te bieden om bovenaan de lijst te komen, maar uiteindelijk weinig tot geen voorraad te hebben.

Pas na 2 weken bericht dat kaart niet leverbaar is, uiteindelijk dus niet kunnen leveren.

Bij niet kunnen leveren naast het laat berichten hierover geen serieuze alternatieven en vervolgens 14 dagen na annulering nog steeds geen geld terug op rekening.

update: op de middag van de 14e dag is het geld terug gestort.

Scorekaart voor CAPS

Qshops