Dit was de enige winkel die het soort laptop dat ik wou (discrete grafische kaart en toch licht) aanbood aan een redelijke prijs, zelfs in de solden. Ook bij inlichtingen aan telefoon meteen iemand kunnen spreken, dus zeer goede service, dus ik heb meteen de laptop besteld (Lenovo).
De bestelling zelf liep iets minder vlot daarna (zie beoordeling verzending en klantenservice), maar wellicht had ik gewoon pech en was dit een geïsoleerd geval. Ondertussen heel tevreden over het product zelf.
Kortom: zeker aan te raden dus, maar bevraag je over de levertijden, of neem een product dat al bij hen op voorraad is. Tip: kijk naar de SKU nummer bij productinformatie om te zien waar het vandaan komt, om toestanden zoals mijn Poolse Windows te vermijden.
De laptop werd blijkbaar voor de eerste keer besteld, en moest blijkbaar uit Polen komen, en de leverancier kwam z'n afspraken niet na. Daardoor arriveerde de laptop pas na 8 werkdagen ipv 5. Niet helemaal Afuture hun schuld, maar toch, je verwacht dat je een leverancier eerst eens test, voor je levertijden op je website plaatst. Spijtig, want voor de rest ben ik heel tevreden van deze winkel.
KlantenserviceDoor een miscommunicatie met de leverancier was de Windows Home versie die op mijn laptop stond volledig in het Pools (inclusief Users & Groups)... dit kon ik fixen door met de Installation Media Creation tool van Windows opnieuw te installeren (deze keer in de taal van mijn keuze), maar ben er toch wat tijd kwijt mee geweest die ik liever anders had besteed. Ik heb dit gemeld aan Afuture, en ze waren heel vriendelijk, boden excuses aan, en heb zelf de servicekosten voor de Windows installatie teruggekregen. Heel correcte service dus.