CAPS

Ik heb een videokaart gekocht via SiComputers voor een goedkoop prijsje in vergelijking met andere shops.
Helaas beviel het product mij niet, maar de klantenservice en retourneerproces was wel goed. Helaas moest ik bij retour ook verzendkosten zelf betalen.
Op de website stond wel eerst "levertijd 4-10 werkdagen". Dit zou heel goed een fout op de website kunnen zijn, want een aantal dagen later stond er "pre order". Opzich niet zo'n ramp. ik kreeg het product binnen, 15 dagen na aanschaf.

Uiteindelijke berichtgeving en verzendig door PostNL was prima. Als ik een tip moet geven, zou ik zeggen graag ook verwachte tijd vermelden via de "track and trace" functie.

Ik had wel de videokaart wel pas na 15 dagen ontvangen, terwijl de leverafspraak bij aanschaf 4-10 werkdagen was.

Ik heb eenmaal contact opgenomen om te vragen hoe het zat qua levertijd. Ik ben netjes geholpen, maar er werd niet verteld waarom de levertijd afspraak via de website ineens was gewijzigd.

Scorekaart voor CAPS

Qshops