HelloTV

Voor de tweede keer in een maand (zie ook review hier kort onder) een TV besteld bij PlatteTV.nl die niet leverbaar blijkt te zijn. Terecht dat de Consumentenbond hier onderzoek naar doet. Natuurlijk een alternatief gekregen, maar die is 6" (ofwel 15cm) groter en past dus niet in de kast. Tekenend is dat de door mij bestelde TV dagen later nog steeds op de website wordt aangeboden.

Als je in deze tijd een totaal niet gangbare 37" TV besteld, heeft dat natuurlijk een reden. Zomaar met een alternatief komen in de vorm van een 43" TV getuigt natuurlijk van weinig reflectie.
Dat de TV dagen later nog steeds op de site staat pleit natuurlijk ook niet voor de klantenservice.
Edit: Wat PlatteTV hieronder meldt is lariekoek. De TV staat op 030816 nog steeds op de site en er staat niets over bellen ivm leverBAARheid. Er staat alleen 'beperkte voorraad' en bellen inzake levertijd. Maar er is helemaal geen voorraad (wel volgens de website, maar niet volgens 'klantenservice') en dus is levertijd niet aan de orde. Slap verhaal.

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor het delen van uw ervaring met PlatteTV.nl

Bij het door u bestelde model staat aangegeven dat u contact op dient te nemen voor de actuele voorraad, helaas is dit op voorhand niet gedaan waardoor wij ook niets voor u konden controleren.

We hebben hierop onze uiterste best gedaan om u een vergelijkbaar model aan te bieden echter was het model dat wij u aangeboden hebben niet naar uw wensen.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak, we hopen dat u toch een toestel naar uw wens zult vinden.

Tim
Servicemanager PlatteTV.nl