Op zoek naar een nieuwe TV viel mijn keuze op een Android Televisie van Sony. Eenmaal mijn keuze gemaakt zoek ik altijd eerst nog een tijdje naar de laagst mogelijke prijs. Ik kwam uiteindelijk uit bij Buybestshop.eu. Nu moet ik bekennen, dat ik deze winkel nog niet kende, maar zij hadden wel de laagste prijs. De website van Buybestshop is overzichtelijk en bovendien vermeld KvK-nummer, BTW-nummer, adres etc. Naar dit soort gegevens kijk ik altijd om met zekerheid te kunnen bestellen.
Verder stond er op de site overigens duidelijk vermeld, dat producten die op voorraad zijn een gemiddelde levertijd hebben van 1-7 dagen en producten die niet op voorraad zij een gemiddelde levertijd hebben van 1-10 dagen. Voor mijzelf maakt het bij een grote aanschaf niet zoveel uit dat ik nog een paar dagen extra moet wachten (voor mij hoeft het niet persé binnen 24 uur geleverd te worden). Op donderdagochtend mijn bestelling geplaatst, netjes een mail gekregen dat de levertijd 8 werkdagen bedroeg. Dus ik verwachte de TV ongeveer op dinsdag over 2 weken. Vrijdag kreeg ik een email voor het afleveren van de TV, deze zou de dinsdag na het weekend al worden geleverd! (Na 3 werkdagen).
In de email werd aangegeven dat de levering dinsdag zou zijn tussen 9.00 uur en 17.00 uur. Op dinsdag kon ik geen vrij nemen, maar omdat Buybestshop zelf de TV komt bezorgen bij de klanten kon de dag niet opgeschoven worden (mijn regio staat altijd dinsdag op hun planning).
Andere optie zou zijn om de TV toch op te sturen, maar dan moet je ook maar afwachten hoe ermee omgegaan wordt. Het zelf bezorgen door de leverancier is zeker een pluspunt, zo weten klant en leverancier dat er voorzichtig is omgegaan met de TV en indien dat nodig is kan Buybestshop de TV samen met de klant uitpakken en instellen (bij mij niet nodig geweest).
We spraken af om een half uur voordat de TV bij mijn huis zou zijn ik gebeld zou worden zodat ik de tijd had om naar huis te komen om de TV in ontvangst te nemen. Ik werd netjes op tijd gebeld en was tegelijkertijd met de TV bij mijn huis.
Goede en duidelijke communicatie is van groot belang en hieraan ontbreekt het niet bij Buybestshop. De prijs was laag de service goed, Buybestshop is nog één van de weinige winkels die nog wel tijd voor zijn klanten neemt. Ik ben zeer tevreden met het verloop van de bestelling en levering.
Topklasse!