4Launch

Hoewel de site en de eerste paar garantieafhandelingen prima verliepen ging het daarna een stuk minder goed.

Voor de derde keer een Roccat Tyon terug moeten sturen. Eerste twee keer ging prima maar de derde keer heb ik 3 weken nadat ze hadden aangegeven de muis te hebben ontvangen maar eens gemailed waarom ik nog steeds geen bericht of vervanger heb ontvangen.

Geen reactie op die mail gehad er maar heen gebeld, na 4 minuten wachten wordt er meteen opgehangen.En bedankt met de toch al belachelijke €0,90 per gesprek kosten.
Nog een keer heen bellen - na 22 minuten de verbinding verbroken. Dat is dus al €4,14 weg aan gesprekskosten.

Nog maar eens mailen dan, dat is tenminste gratis..

Geachte klant,

Het is vervelend te vernemen dat uw huidige case wat langer lijkt te hebben geduurd dan u eerder gewend was. Zover wij kunnen nagaan zijn de bekende cases met Roccat producten inmiddels afgehandeld. Dat u niet bent doorgekomen telefonisch kan een piekmoment zijn geweest, waarvoor onze excuses voor het ongemak. Mocht u deze week, uiterlijk begin volgende week niets ontvangen hebben, dan willen wij u vragen contact met ons op te nemen via customersupport@4launch.nl. Nogmaals onze excuses voor enig ongemak.

4Launch - Customer Support

Scorekaart voor 4Launch