Typhone

Al sinds het eerste abonnement (+/-14 jaar) bestel ik mijn gsm's en abonnementen via Typhone. Dit jaar wilde ik de overstap maken naar een andere provider en met de €40,- spaartegoed via de nieuwsbrieven was dit een mooie aanbieding. Helaas kreeg ik een ander contract dan hetgeen ik had aangevraagd. (minder minuten, meer kosten)
Een mail gestuurd naar Typhone waar na een week nog geen reactie op kwam. (zeggen binnen 2 werkdagen te reageren)
Telefonisch contact opgenomen waarbij de wachttijd aan de telefoon 25 min was. De aanpassing werd toegepast, maar helaas geen bevestiging hiervan. Na nog een week is het abonnement nog steeds niet in behandeling genomen en op moment van schrijven hang ik alweer 47 minuten in de wacht. Ik wil mijn aanvraag annuleren en rechtstreeks bij de provider bestellen. Jammer van die €40,-!

*edit: Uiteindelijk na 58 min (!) iemand aan de lijn gekregen. Niet bepaald vriendelijk. Geen excuses of reden voor de lange wachttijd of het niet in behandeling nemen van mijn aanvraag. Nu afwachten of annulering goed doorgekomen is.

Abonnement wordt niet in behandeling genomen, laat staan dat er een simkaart werd bezorgd.

Op mail geen antwoord, via de telefoon hang je zeer lang (25+ min) in de wacht. Daarna moet je meerdere keren dezelfde vraag stellen om het antwoord hierop te krijgen.

Scorekaart voor Typhone