Kamera Express België

Na veel zoeken en Tweakers Pricewatch vergelijkingen via Kamera Express een bestelling gedaan van een spiegelreflexcamera. Een zeer duidelijke website met alle mogelijke betaalwijzen en een positieve feedback hier op Tweakers hebben mij overhaald een Nikon D5300 met kitlens te bestellen. Na betaling email gekregen met overzicht bestelling

's Avonds besteld. Duidelijke emails dat pakkeet verstuurd was. Dag erna zoals op de site staat thuis geleverd. Wel bleek dat de verkeerde kit werd geleverd.

Na een eerste contact met de helpdesk werd gemeld dat de 2 kits dezelfde prijs hadden. Deze persoon was ook alles behalve vriendelijk. Na controle bleek dat de gekregen set 20 euro goedkoper was dan de bestelde kit. Teruggebeld met de gegevens van hun website en dan de melding gekregen dat ze het gingen onderzoeken. Deze persoon was veel vriendelijker dan de eerste. Daarna werd mij bevestigd dat ze 30 euro gingen terugstorten op mijn rekening. Geen bevestiging ontvangen via email. Wacht nog op terugstorting, maar kan normaal zijn qua banktermijn.

Scorekaart voor Kamera Express België