Prima webshop, al jaren klant bij hun. Ik moest een SD-kaart en Tas hebben voor mijn camera. De prijzen waren prima en ik geef altijd de voorkeur voor webshops waar ik vaker heb besteld.
Verzending27/7/16:
Ik wou eerder waardeloos/slecht invullen omdat het pakket niet op de vermelde dag in huis was. Dit kwam uiteindelijk door een storing met de pakketservice van AH.
Ik zelf dacht dat het meer aan Kalia lag, als je een review zoekt wordt je niet vrolijk (pakketten raken kwijt of komen ergens anders in Nederland terecht (indien zij uberhaupt terecht komen))
Na een gesprek met de klantenservice (zie beneden) is dit voldoende.
Mocht het pakket morgen (28/7) binnen zijn dan is dit uitstekend.
28/7:
Pakket is ontvangen.
27/8 (Zie Verzending).
Nadat het pakket niet op de gemelde datum in de AH winkel was, ben ik gaan kijken naar de track & trace. Deze had 2 dagen al geen update meer en de reviews van deze partij (Kalia) boden ook geen rust.
Toen heb ik contact opgenomen met de klantenservice, niet via de telefoon maar de webchat. Werd snel geholpen en de medewerker heeft snel ingegrepen en een 2de verzending aangemaakt. Als het goed is komt het morgen alsnog binnen.
Beste kikker916,
Bedankt voor je review. Wat jammer van de storing bij de pakketservice, dit kan helaas gebeuren. Veel plezier met je bestelling!
Groet,
Emma van bol.com