Afuture

Duidelijke site, makkelijk bestellen, geen gedoe. Niets bijzonders over te vermelden dus, het is gewoon goed. Receiver besteld bij deze winkel omdat ze de goedkoopste waren. Scheelde maar 5 euro, maar je bent Nederlander of je bent het niet ;)

Het pakket was degelijk verpakt. Mooi grote doos waar de doos van de receiver zelf in zat, luchtzakjes erbij en wat kartonsnippers. Ik vind het wel een beetje apart dat versnipperd karton van dozen waarin andere RMA's zijn verzonden worden gebruikt als vulling. Het is heel milieubewust van ze, maar je krijgt de indruk dat het product zonder verder na te denken opnieuw verkocht is.

Helaas contact met de klantenservice moeten opnemen omdat de receiver werd geleverd zonder afstandsbediening, en omdat de doos van de receiver zelf nogal afgetrapt was. Dat laatste interesseerde me in eerste instantie niet zo, ik kan ze het niet kwalijk nemen dat ze teruggestuurde producten opnieuw verkopen. Maar, nadat bleek dat de afstandsbediening miste, kreeg achterdocht toch de overhand en heb ik besloten de boel terug te sturen. Ik kan leven met het feit dat 'ie eerder is teruggebracht, maar niet dat 'ie dan dus niet goed is gecontroleerd. Wie weet wat er dan allemaal nog meer mee aan de hand is?

Gelukkig deed de klantenservice niet moeilijk. Ik werd gevraagd om een paar foto's van de verpakking te maken en die te mailen, waarna ze aanboden om een nieuwe te sturen, of het geld te crediteren. Heb voor dat laatste gekozen omdat de receiver niet meer op hun site stond, en ik hem bij andere winkels voor een paar euro extra de volgende dag al binnen heb.

Prima afgehandeld dus.

Beste Tunaflish

Bedankt voor je bestelling review en ook de lovende woorden over onze website, prijspijl en manier van inpakken. Altijd erg leuk om te horen dat dat gewaardeerd wordt.

Heel flexibel van je dat je op zich geen probleem zou hebben met een teruggestuurd product, maar toch is dat niet echt onze aanpak. Teruggekomen producten komen bij ons, ook slechts bij een geopende verpakking, onder de speciale afgeprijsd categorie te staan. Je ziet daarbij dan precies dat het om een product gaat met een afwijkende staat met eventuele bijzonder heden zoals beschadigingen of missende accessoires.

Sommige van onze leveranciers houden er een minder strikte schifting op na en dan is het aan ons om zulke exemplaren er bij binnenkomst uit te filteren. Vermoedelijk heeft de staat van de doos van deze receiver geen argwaan gewekt omdat dit type producten vaak in hun fabrieksverpakking naar ons worden verzonden en daarbij wel eens wat cosmetische schade oplopen.

Goed om te horen dat je tevreden bent met hoe we dit hebben rechtgezet en vanzelfsprekend gaan we er aan werken om met een nog strengere controle dit soort gevallen zo veel mogelijk te voorkomen.

Afuture klantenservice

Scorekaart voor Afuture