Ik heb nu binnen een jaar twee keer een pc samengesteld en (bijna) alle onderdelen bij Afuture gekocht. Verder nog wat losse onderdelen. Omdat het toch net een paar euro goedkoper was dan de andere webshops en met veel onderdelen scheelt het onder de streep toch behoorlijk. Elke keer mijn producten op tijd en in goede staat ontvangen. Ik schrijf niet vaak een review, maar dit is wel een waardering waard. Afuture heeft een overzichtelijk ingedeelde website met een prettig (rustig ogend) design. Bij de accountinformatie vind je naast je persoonlijke informatie een historie met bestelde en al aangekochte producten, de status, betaalinformatie en de bijbehorende documenten zoals bijvoorbeeld je facturen. Voor wat betreft de producten zelf: Alle bestelde producten zijn netjes ingepakt met ruim voldoende bescherming tegen allerlei invloeden van buitenaf.
Ik heb me kort geleden laten verleiden om bij een andere webshop iets te bestellen (daar heb ik hier ook een review van geschreven) maar de volgende keer maar weer bij Afuture. Voelt en is toch vertrouwder.
De beloofde levertijden worden aangehouden en je wordt op de hoogte gehouden via mail en track&trace.