bol

Bol is een verkoop site die veel en dan ook heel veel veelzijdige dingen heeft, het zoeken naar wat je nodig hebt gaat makkelijk, het uiteindelijk bestellen gaat makkelijk en de betaal optie dat je pas hoeft te betalen als je het binnen hebt vind ik ook erg fijn.

Ik bestel veel bij Bol en tot op heden gaat altijd alles wel redelijk goed, helaas schiet PostNL nog wel eens te kort maar dit wordt dan weer goed opgevangen door Bol zelf, gelukkig is dit op te lossen door het af te laten leveren bij een afhaalpunt.

M`n besteld producten zijn altijd goed ingepakt en worden nu ik geen gebruik meer maak van PostNL altijd netjes afgeleverd bij een afhaalpunt.

De klantenservice daar heb ik soms wat moeite mee, soms bel je of via facevook en krijg je iemand aan de lijn/reactie die het niet helemaal snapt en dan moet je maar weer hopen op de juiste persoon als je het nog een keer meld, dit is iets waar Bol zeker wel iets mee mag en zou kunnen doen.

Hey Yabadabadooo!

Bedankt voor je awesome review. Een yibidibidoo fijne dag toegewenst!

Vriendelijke groet,
Emma van bol.com