bol

Regelmatig naar tevredenheid wat besteld bij Bol, ook ervaring met andere webshops. Maar dit had ik niet verwacht.

Voor een aardige prijs de CE van The Witcher 3 kunnen bestellen, toch best speciaal. Bij levering blijkt deze verzonden zonder omdoos(!), met scheuren en opengebroken seals. Geen idee of dit gebeurd is tijdens verzending, of dat dit een gebruikte versie was.

Nu wil ik controleren of het beeld wel onbeschadigd is, maar daarvoor moet de tape rond de bescherming doorgesneden worden. Heeft iemand ervaring met Bol in deze situatie?

Je zou verwachten dat zo'n collector's edition met een omdoos verzonden wordt. Niet dus. Als extra wordt de envelop op de doos zelf geplakt, voor de scheurgarantie neem ik aan.

Beste Niknos,

Wat vervelend dat je CE niet in goede orde is aangekomen. Helaas kan ik je gegevens niet vinden. Wil je een mail sturen naar klantenservice@bol.com met daarin een verwijzing naar je review en mijn naam (Emma)? Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op!

Vriendelijke groet,
Emma van bol.com