Ik moest altijd zelf om updates vragen, ipv dat ze pro actief opgestuurd werden.
Daarnaast is de RMA procedure verre van grondig.
Bestelling geplaatst op 15 Mei, enkel een bestelling bevestiging gekregen. Na vier dagen van geen antwoord besloot ik alsnog om een statusupdate te vragen aangezien bij alle onderdelen stond dat ze op voorraad waren en binnen 3 dagen geleverd zouden worden. Hierop kreeg ik vrij direct de antwoord dat de onderdelen gelijk opgestuurd waren en na een dag had ik ze binnen.
De onderdelen lagen in een te grote doos rond te slingeren. de enige wat ze op hun plek moest houden was een rol "air pillows" de SSD lag enkel in een antistatisch zakje.
Na het verkrijgen van de order bleek de PSU na een tijdje problemen te hebben met opstarten. Wanneer ik een oude PSU gebruikte in dezelfde PC had ik dat probleem niet. Probleem kwam ook voor wanneer ik een andere PC erop aansloot. Zelfs de paperclip test liet blijken dat de PSU niet wou opstarten.
Probleem was dat dit enkel optrad na meerdere keren opstarten.
Toen ik het doorgaf aan SiComputers diende ik zelf de psu op te sturen (kosten: €8) voor controle (kosten: 15€). Aangezien dit duidelijk een RMA issue was stuurde ik hem op.
Als verificatie had ik een van de pinnen van de PSU gemarkeerd met een whiteboard marker. Deze markering zou gedeeltelijk verwijderd moeten zijn wanneer iemand de moederbord verbinding aan de PSU zou aansluiten.
Na enkele dagen later kreeg ik mijn antwoord: "Gisteren hebben wij uw voeding ontvangen ter RMA. Deze zijn wij meteen gaan testen en dit voor 24 uur lang laten draaien. Tot mijn spijt heb ik geen enkele fout kunnen constateren. Het systeem draait goed en is geen enkele keer uitgevallen."
Nadat ik de voeding in ontvangst kreeg bleek dat de voeding hetzelfde probleem nog had, namelijk dat hij na enig verloop niet meer wou opstarten. Dus nu ben ik 23€ armer en heb ik alsnog een kapotte voeding.