We hebben bij 123inkt voor € 3500 besteld in 4 jaar tijd. Voor ons en voor onze klanten. Altijd netjes op tijd betaald. Sinds kort kregen we bericht dat we zijn gemarkeerd als wederverkoper, niet meer op rekening mogen kopen en max 1 printer. Vind ik apart maar kan ik nog begrijpen. Nu heeft mijn collega echter een doos papier besteld omdat wij hier intern zonder zitten. Wordt niet verstuurd blijkt na enkele dagen. Opgebeld en blijkt dat alle bestellingen met 7 dagen vertraagd worden omdat wij wederverkoper zijn.
En bedankt 123 inkt, na 4 jaar en € 3500.
Als het de policy is om geen wederverkopers als klant te hebben kan ik daar alle begrip voor hebben, maar neem dan netjes afscheid van ons, in plaats van de dienstverlening terug te brengen naar een onacceptabel laag niveau.
Bestelling wordt niet verzonden en dit wordt ook niet gecommuniceerd. Na opbellen blijkt dat er voor ons een standaard wachttijd van 7 dagen geldt. Voor een doos papier! Hier hebben we ooit een mail over gekregen blijkbaar.
KlantenserviceZijn bereikbaar en op zich wel gewoon vriendelijk maar service kan ik het niet echt noemen om wille van de redenen uit punt 1
Beste Fraggertje,
Het spijt ons te vernemen dat u zich niet kunt vinden in onze gewijzigde leveringsvoorwaarden. We begrijpen dat dit een vervelende situatie voor u is. Onze excuses voor het ongemak.
123inkt.nl