ReplaceDirect.nl

Laat je GSM-scherm NIET vervangen bij ReplaceDirect. Bedenkelijke kwaliteit van het gebruikte materiaal, vervanging duurt lang, en onverwachte kosten.

Hele ervaring stelde enorm teleur. Dit ligt echt niet in lijn met wat je van een hedendaagse webshop mag verwachten qua leveringssnelheid en retourbeleid.

1 dag nadat ik mijn herstelde gsm ontving ontstond er spontaan een barst in het scherm; ter hoogte van de (door de hersteller) slecht gesloten achterzijde van mijn toestel.
Ik werd uitgenodigd om het toestel opnieuw op te sturen (alweer op mijn eigen kosten, net zoals de eerste keer) om na te gaan of dit onder garantie zou vallen. Vele dagen en verschillende contactpersonen later krijg ik antwoord van niet. En ze rekenen €35 'inspectiekosten' aan, zonder daar iets van op voorhand gezegd te hebben.

Resultaat: 4 weken lang geen GSM, vele euro's lichter, met nog steeds een gebarsten scherm

Opgepast; je draait wel zelf op voor de verzendingskosten wanneer je je toestel naar hen opstuurt.

Meerdere contactpersonen, naar elkaar doorverwijzend, hersteller die een fout maakte, verstopte zich achter de klantendienst die ontwijkend antwoord gaf.

Scorekaart voor ReplaceDirect.nl