Gamegear

Duidelijke en uitgebreide website en niet duur. Online nog couponcode gevonden voor extra korting.

Het contact kon beter, na 3 weken wachten zelf maar contact opgenomen met winkel. Na iets van 4 weken uiteindelijk het product ontvangen, terwijl de website 1 - 2 weken aangeeft. Duurde door leverancier iets langer en had hier een update over moeten ontvangen. Dit is niet gedaan. Desondanks is het gevoel bij de winkel nog steeds goed. Shit happens.

Product was goed verpakt (wel in product verpakking, was dus duidelijk te zien dat er een product van 300 euro in de doos zat) en is verzonden met track&trace. Hierdoor makkelijk te traceren en aflevering was binnen het genoemde tijdvak. Dit is meer een PostNL iets dan een winkel iets natuurlijk.

Ik zag dat mijn product niet op voorraad was en dat het 1 - 2 weken kon duren. Maar na 3 - 4 weken heb ik toch een mail gestuurd en (na geen reactie) een paar dagen later gebeld. Leverancier had het product niet op voorraad, vandaar de vertraging. Ik had hierover een update moeten ontvangen, maar dat is helaas niet goed gegaan. Dus even gebeld en binnen 5 minuten was het duidelijk. Paar dagen later product alsnog ontvangen.

Scorekaart voor Gamegear