Afuture

Heb bij Afuture een product besteld die zeer beperkt op voorraad was, maar ten tijde van mijn bestelling stond er nog een levertijd van 3-5 dagen. Nadat ik mijn bestelling geplaatst had was het product niet meer leverbaar.

Ik werd echter goed geholpen door de klantenservice en had een week later alsnog mijn product binnen.

De originele levertijd was niet gehaald, maar nadat mijn product weer op voorraad was werd het netjes op tijd geleverd. De nieuwe schatting van de levertijd door klantenservice klopte volledig. Product was netjes verpakt en track&trace informatie is aanwezig.

Uitstekend geholpen door de klantenservice. Toen mijn bestelling niet op voorraad bleek te zijn werd ik direct benaderd door de klantenservice met de optie voor een annulering of om te wachten tot de nieuwe voorraad. Ik koos om te wachten.

Toen er een nieuwe voorraad kwam werd mij netjes een schatting gegeven van de levertijd. Ook werd er niet moeilijk gedaan over het feit dat de nieuwe voorraad duurder was dan het moment waarop ik mijn bestelling geplaatst had.

Scorekaart voor Afuture