4Launch

Totaal niet bereikbaar, via geen enkel communicatiekanaal. Gezien de over het algemeen positieve reviews had ik dit totaal niet verwacht van 4Launch.
Slechte aftersales!

Een vraag gesteld via mail (binnen 4 uur antwoord): een dag later nog geen antwoord.
Dan maar bellen: Na 8 minuten in de wacht, verbinding verbroken. Weg 90 ct!
Poging 3 via WhatsApp (binnen enkele minuten antwoord): na bijna 4 uur nog steeds geen antwoord.
Poging 4 via Twitter (binnen 30 minuten antwoord): Na 2 uur nog steeds geen antwoord.
Is 4Launch failliet? Bestaan ze nog? Wat is dit voor klantenSERVICE?

EDIT: Toeval of niet, maar binnen een uur nadat deze review is geplaatst dan toch antwoord via de mail, met daarin excuses voor de lange wachttijd en de bijlage waar ik om had gevraagd. Uiteindelijk dan toch geholpen.

En daarom de waardering opgehoogd naar Voldoende. Niet naar goed want dan had men het in één keer goed moeten doen. Bovendien werden de beloftes zoals ze op de website staan niet nagekomen, dus meer kan ik er helaas niet van maken.

Geachte klant,

Het is vervelend te vernemen dat u niet direct een reactie heeft mogen ontvangen. Vanwege de drukte is de responstijd momenteel iets hoger dan normaal, waarvoor onze oprechte excuses. Zoals we kunnen nagaan heeft u voor uw verzekering een oude factuur nodig. Deze heeft u ondertussen per email mogen ontvangen. Nogmaals onze excuses voor enig ongemak.

4Launch - Customer Support

Scorekaart voor 4Launch