4Launch

Duidelijke webshop met voldoende info (en links). Bestelling en betaling gaan zoals je mag verwachten.

Verzenden is prima, afhalen kan ook en is als je in de buurt van Eindhoven een voordeel (goed bereikbaar en parkeren voor de deur)

Waardeloos. Traag (ruim 10 weken) en als klant zijnde wordt niet je voor je belang opgekomen, maar wordt je valselijk beschuldigd en worden er aantoonbaar dingen verzonnen waarom ik als klant geen garantie zou krijgen.
Als er op een dag tot 3x wordt beloofd dat de persoon die dit allemaal heeft verzonnen (niemand kon de opgegeven smoesjes verklaren) terug zou bellen en 's-avonds laat mailt dat hij geen zin in een discussie heeft, vraag ik me af of dit een afdwaling van één persoon is geweest of beleid van 4Launch. Ook een excuses voor de communicatie halverwege bleek niet gemeend. Uiteindelijk heeft de fabrikant wel objectief naar de garantie claim gekeken en is de garantie alsnog goed afgehandeld, met wederom een 'gemeend' standaard excuus van 4Launch. Jammer dat als 4Launch mij als klant beschuldigd van allerlei dingen en niet eens dit kan/wil beargumenteren, terwijl de meegeleverde data en bewijzen anders aantonen. Helaas heb ik een beetje verstand van techniek.
Met terugwerkende kracht spijt dat ik regelmatig mensen naar deze winkel heb gestuurd.

Scorekaart voor 4Launch