HelloTV

Zelfde hier als bij Justevo en Aml11761 hieronder. Niks "vandaag voor etc. besteld, morgen in huis" want later geleverd dan op de website vermeld en ook mij werd een vervangend en in mijn ogen inferieur toestel aangeboden.(want Samsung 5000- ipv 6000-serie). Had toestel de volgende dag nodig ivm presentatie, dus vandaar deze beoordeling

Tsja, niet kunnen leveren maar wel met een ander toestel op de proppen komen. Wat moet ik daar nou mee. Leve Tweakers!

Goedemorgen Knokki,

Spijtig dat we u niet op tijd konden helpen aan het bestelde model, uiteraard doen we onze uiterste best alle voorraden zo goed mogelijk bij te houden.

Juist om u toch tijdig te helpen aan een toestel hebben wij u een toestel uit een nieuwere serie (2016 Line Up) aangeboden voor dezelfde prijs, ondanks het hier een 5 serie betreft is de kwaliteit hoger dan het eerder bestelde model door de vernieuwde technieken die hierin gebruikt worden.

We hopen dat u ondanks de vertraging veel plezier van het mooie toestel mag hebben en laten u graag een volgende keer zien dat wij beter kunnen!

Tim
Servicemanager PlatteTV.nl